Over multimedia

Wat houdt dit onderdeel in?

In de rubriek multimedia treft u een aantrekkelijke selectie van beeldmateriaal uit de meest recente edities van Imago. Dit onderdeel zal de komende tijd verder worden uitgebreid met relevant klinisch beeldmateriaal, videofragmenten en animaties uit in- en externe bronnen.

Wat betekent het Layar-logo op sommige tijdschriftpagina's?

Pagina's met het Layar-logo bieden een extra laag met aanvullend materiaal, meestal in de vorm van beelden, video's of animaties. Het gebruiken van Layar is heel eenvoudig. U downloadt kosteloos de Layar-app (beschikbaar voor alle gangbare smartphones en tablets) en kunt het aanvullende materiaal vervolgens bekijken door de camera van uw smartphone of tablet voor de betreffende pagina te houden.