Over abonneren

Wat houdt een abonnement op Imago in?

Een lidmaatschap op Imago biedt u:

  • 4x per jaar het nascholingstijdschrift Imago;
  • onbeperkt toegang tot het uitgebreide online kenniscentrum www.imago-nascholing.nl dat u optimaal ondersteunt in uw dagelijkse praktijk;
  • 4 e-learningmodules bij ieder tijdschriftnummer; per jaar kunt u 16 e-learningmodules doorwerken en met goed gevolg afleggen, waarmee u in totaal maximaal 16 door de NVvR en NVNG geaccrediteerde nascholingspunten kunt behalen.

Wat kost een abonnement op Imago?

De actuele prijzen van een abonnement vind u op de abonneren pagina. 

Hoe kan ik mij inschrijven?

U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap van Imago op deze website, klik hier.

Ik ben aios radiologie of nucleaire geneeskunde. Is Imago voor mij ook interessant en kan ik met korting abonnee worden?

Imago is zeker ook voor de aios radiologie of nucleaire geneeskunde interessant. Zij kunnen zij zich met 50% korting abonneren op Imago. Aios kunnen geen nascholingspunten verdienen met Imago, maar ontvangen wel de nascholingstijdschriften en krijgen toegang tot alle volledige e-learnings binnen de looptijd van hun abonnement.

Onze instelling/bibliotheek wil lid worden van Imago. Kan dat?

Dat is zeker mogelijk. U kunt de uitgever (Karin Sok) benaderen voor meer informatie over de mogelijkheden en een prijsvoorstel op maat, per e-mail (sok@prelum.nl) of telefonisch (030-6355060).

Is toegang tot de website van Imago via onze bibliotheek mogelijk?

Nee, dit is niet mogelijk. De informatie en de e-learnings op www.imago-nascholing.nl zijn bestemd voor individuele leden. Het is niet toegestaan om via de bibliotheek (of andere afdeling) inloggegevens van een lidmaatschap te delen. Natuurlijk is een abonnement op alleen het papieren tijdschrift voor de bibliotheek wel mogelijk; u kunt contact opnemen met de uitgever (Karin Sok) om de mogelijkheden te bespreken en een voorstel op maat te ontvangen.

Ik wil alle radiologen en/of nucleair geneeskundigen in mijn ziekenhuis lid maken van Imago. Kan dat? En is een collectief lidmaatschap voordeliger?

Dat kan zeker en is inderdaad zeer voordelig. U kunt een offerte aanvragen bij de uitgever (Karin Sok).

Ik woon in het buitenland en wil alleen het nascholingstijdschrift Imago ontvangen. Wat kost dit?

U betaalt dezelfde abonnementsprijs als abonnees woonachtig in Nederland, maar u betaalt ook de werkelijke verzendkosten voor het tijdschrift.

De toeslagen voor het buitenland zijn:

  • binnen Europa € 44,50
  • buiten Europa € 59,50

Mijn partner is ook radioloog of nucleair geneeskundige. Wij hoeven maar één tijdschrift te ontvangen. Is dat goedkoper?

Imago is een individuele nascholingsformule. De punten die worden verstrekt voor de kennistoetsen en de toegang tot en het gebruik van het online kenniscentrum zijn puur individueel. De werkelijke kosten voor Imago zitten in de totstandkoming van de onderdelen en niet zozeer in de druk- en verzendkosten van een tijdschrift. Wij geven in dit scenario dus geen korting.

Is Imago echt onafhankelijk van enige beïnvloeding vanuit de farmaceutische industrie?

Het kenniscentrum Imago is volledig onafhankelijk van de farmaceutische industrie. Geen van de onderdelen van de website, de e-learnings of het tijdschrift worden gesponsord. Redactie en uitgever garanderen volledige redactionele onafhankelijkheid bij de samenstelling van de inhoud van het tijdschrift. Daarnaast is Imago geheel advertentievrij.